Известие

Collapse
No announcement yet.

омасляване ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• омасляване ???

искам да питам някой знае ли от каде се омаслява покрай маркуча на кулера точно от кадето излиза от двигателя под него е омаслено и ми се е сабирало сабирало и ся кората ми е омаслена яко даже тук от 2 дни ми капе по малко моля помогнете !!!
    Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

доколкото разбирам, от турбината. Това не означава да хукнеш да сменяш турбини.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

по пътищата на турбината няма нищо само там горе тряя да махна покривния капак да видя какво е ако знаеш нещо и си срещал това явление казвай бързо :Д
      Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

да не би да говориш тогава за маркучите на рейката, те минават някъде там долу, ако е от тях ги оправи защото като изтече маслото може да прецакаш хидравличната помпа
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

ето при мен е омазнено точно тук както в фиат форум : http://195.149.248.189:8080/2011-07-...fe4a_920x0.jpg

за това говоря ама чак пък от толкова време ли сълзи та чак по кората и по земята да е почнали да капе по малко :X

Comment

Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщение
            ето при мен е омазнено точно тук както в фиат форум : http://195.149.248.189:8080/2011-07-...fe4a_920x0.jpg

за това говоря ама чак пък от толкова време ли сълзи та чак по кората и по земята да е почнали да капе по малко :X
            Според мен най вероятно е от клапата за меко гасене на двигателя това до мъркуча дето е със буталцето и маншончето погледни от него ли идва маслото и да се олива мъркуча
            156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Ще погледна днес

Comment

Ако е от него кво да го правя

Comment

Ми моята е суха несъм е разглобявал но съм виждал на даста груги коли омаслени дори да почисти малко ме съмнява че спре да омаслява
                  156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщение
                    Ми моята е суха несъм е разглобявал но съм виждал на даста груги коли омаслени дори да почисти малко ме съмнява че спре да омаслява
                    Някой ако го е имал тоя проблем да помага

Comment

Working...
                    X